Home

Odbrojavanje do početka trke

Multi štafetna trka „4 elements“ je nešto posebno u svetu outdoor sportova. To će vam reći svaki učesnik. Nigde, ni na jednom takmičenju ne možete naći toliko različitih sportista-kolega a da pritom svi rade timski. Izraziti individualci, sa retkom prilikom da probude timski duh. A ova trka im to omogućuje, na najbolji način.

Svi za jednog, jedan za sve. Odlučuje mala greška, opuštenost vodećeg tima ili pametna taktika. Nikad se ne zna, do samog kraja. Adrenalin se oseća pri svakom pokretu. Kajakaši i plivači (ili triatlonci) kroz element vode, biciklisti i nebeski trkači kroz element zemlje, piloti (paraglajderisti) kroz element vazduha a svi zajedno rade u režimu – vatre. Poslednjeg, četvrtog elementa!

Naši najbolji sportisti, državni prvaci i olimpijci su učestvovali u prethodnim trkama ali i pripadnici specijalnih jedinica vojske i policije i rekreativci. Posebno smo ponosni na (nimalo slab) ženski tim.

Foto i video galerija će vam reći mnogo više.

Trka se vraća korenima, na jedinstveni Rtanj. Pored ove trke, biće ogranizovan i Sky race u isto vreme. Vidimo se u julu!